Svečanost povodom završetka radova na objektu SCZ

U petak, dana 21.11.2015.godine, u TV sali Studentskog centra održana je prigodna svečanost povodom završetka radova- zamjena fasadne stolarije na objektu Studentskog centra.

Svečanosti su prisustvovali brojni važni gosti, među kojima su bili predstavnici Univerziteta, Ministarstva za obrazovanje, nauku, kulturu i sport, investitora, projektanata, predstavnici medija te mnogi drugi.

Prisutnima se prvo obratio gospodin Dževad Zečić, rektor Univerziteta u Zenici, a potom i ministar za obrazovanje, nauku, kulturu i sport u vladi Zeničko-dobojskog kantona, gospodin Mensur Sinanović, koji su uputili svoje čestitke kompletnom menadžmentu SCZ i svim učesnicima u projektu te posebno direktoru SCZ, gospodinu Dini Eminoviću, te još jednom naglasili značaj i vrijednost ovog projekta.

Završnu riječ dao je direktor Studentskog centra Zenica – gospodin Dino Eminović, koji se još jednom zahvalio svim učesnicima ovog projekta te izrazio nadu i želju za nastavak provedbe projekta “Mjere energetske efikasnosti SCZ”, koji će biti uvodni dio i za mnoge druge buduće projekte.

Related posts

Leave a Comment