Obavijest za iznošenje stvari iz sudentskih soba

JU UNIVERZITET U ZENICI HITNO!

OJ STUDENTSKI CENTAR

ZENICA, 24.03.2020.god, 13:00h

 

 

 

 

OBAVIJEST

Poštovani studenti/stanari,

U cilju što efikasnije borbe i prevencije daljeg širenja pandemije izazvane korona virusom (COVID-19) Krizni štab Zeničko-dobojskog kantona je donio Odluku o mobiliziranju objekta Studentskog centra u svrhu smještaja medicinskog osoblja (ljekari, tehničari i dr.) koje će biti raspoređeni na različitim poslovima i zadacima pri Kantonalnoj bolnici Zenica i potrebama Kriznog štaba.

U cilju oslobađanja prostorija (studentskih soba) za ove namjene, pozivaju se svi studenti/stanari, da dođu po svoje preostale stvari i isprazne sobe, i to prema slijedećem rasporedu:

– sobe od broja 1 do 15 u periodu od 25.03. do 29.03.2020.godine

– ostale sobe u periodu od 30.03. do najkasnije 12.04.2020. godine.

Molim sve studente stanare da se strogo pridržavaju predmetnog rasporeda!

Također, molimo studente da prilikom ulaska u prostorije centra nose zaštitne maske i izvrše dezinfekciju ruku na recepciji. Ulazak u prostorije centra će biti strogo nadziran i sprovodit će se mjere definirane odlukama Kriznog štaba.

Apeliram na sve studente da ovom prilikom ne prave velike gužve ispred objekta i da vode računa o propisanoj udaljenosti između svakog pojedinca.

Također, podsjećamo sve studente, da svoj dolazak pomno planiraju kako bi se mogli svojim kućama vratiti prije stupanja na snagu policijskog sata!

Portiri i spremačice centra će Vam biti na raspolaganju od 08:00h!

Zahvaljujemo se na razumijevanju!

D i r e k t o r

Mr. Dino Eminović, dipl.inž.

Related posts