Turnir u stonom tenisu za stanare Studentskog centra

U prostorijama Studentskog centra, 22.11. sa početkom u 19 sati održan je turnir u stonom tenisu. Studenti su odigrali međusobne duele u ovom sportu, koji je veoma popularan među stanarima Studentskog centra. Pored takmičara, okupio se i veliki broj studenata, koji su podržavajući svoje favorite, napravili jednu zaista dobru i prijateljsku atmosferu, čime su potvrdili da je takmičarski dio turnira bio u drugom planu, a da je cilj ovog i sličnih događaja da se stanari u što većem broju okupe na jednom mjestu i naprave lijepo druženje.

?

Što se tiče takmičarskog dijela, turnir je održan u muškoj i ženskoj konkurenciji. Kao što se i očekivalo, na turnir se prijavio veliki broj stanara, a pobjednicima turnira su dodijeljene i simbolične novčane nagrade.

?

U muškoj konkurenciji najbolji takmičar bio je Amer Hrustanović, koji je u finalu pobijedio Semira Dubravicu, dok je u ženskoj konkurenciji najbolja bila Adnana Fehrić, pobijedivši u finalu Amru Delić.

20171122_20592020171122_205937

Pobjednici trunira

Ovom prilikom se Asocijacija studenata Studentskog centra želi zahvaliti firmi ARCON-IN d.o.o. Zenica za nesebičnu podršku i pomoć pri organizaciji ovakvih događaja, a čije rukovodstvo je doniralo značajna novčana sredstva Asocijaciji studenata za organizaciju turnira.

Također čestitamo i pobjednicima turnira, ali i ostalim stanarima, koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj i napravili jednu finu, prjateljsku atmosferu.

Related posts